Gebruiksartikelen

De Dopper Waterfles.

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar actief de hoeveelheid single-use plastic afval wordt verminderd en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater.

De dopper is een duurzaam product en is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Dit materiaal is vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Doppers is welke kleur dan ook zijn verkrijgbaar in onze winkel. Ook de stoere Dopper Steel met een inhoud van 800 ml is bij ons te koop.

Doppers is welke kleur dan ook zijn verkrijgbaar in onze winkel. Ook de stoere Dopper Steel met een inhoud van 800 ml is bij ons te koop.

De Dopper Insulated Blazing Black en zijn wederhelft Dopper Insulated Wavy White kun je ook bij ons vinden. Deze dopper houdt je water maar liefst 9 uur warm en 24 uur koud.

Insulated Blazing Black

Keramiek van Kinta

Prachtig handgemaakt servies met een strakke uitstraling.

Deze keramiekcollectie wordt gemaakt in Vietnam in een oude pottenbakkerij die al acht generaties in handen is van één familie. Er werken 40 mensen.

Kinta’s keramiek wordt voor 100% gemaakt van lokale grondstoffen. De klei wordt gewonnen in het noorden van Vietnam. Ook de glazuren worden gewonnen uit lokale grondstoffen.