Boeken, Kaarten, Papier

De wereld van Lezen en Schrijven…

Een kookboek of een geschenkboekje, een lieve of grappige kaart en een handig notitieboekje, dit vind je ook allemaal in onze winkel.

Wil je een werelds gerecht maken of heb je zin in het bakken van een lekkere taart? Wil je iemand een lief of grappig boekje cadeau doen? Wij hebben een ruime keuze aan kook- en geschenkboeken.

Iemand feliciteren met zijn/haar verjaardag, jubileum, slagen of de geboorte van een kind? Op een kaart van de Wereldwinkel wordt je boodschap wel heel bijzonder. Wij verkopen onder andere wenskaarten en postpapier van Floris. Floris Recycled Stationery B.V. is een Brabants bedrijf dat wenskaarten en schrijfwaren maakt met een boodschap. Zij produceren deze artikelen met respect en aandacht voor mens, milieu en maatschappij.

Ook hebben wij een groot assortiment wenskaarten van Unicef.

Handgeschilderde kaarten

Zoek je een echt origineel notitieboekje? Kijk dan eens naar die van olifantpoeppapier. Het maken van papier van olifantenpoep en het maken van allerlei gebruiksvoorwerpen daarvan, zorgt voor werkgelegenheid en voor bescherming van de olifanten in Sri Lanka. Weet je trouwens dat een volwassen olifant ca. 180 kg. per dag eet en dat hij 16 keer per dag poept?