Papier / Boeken / Kaarten

Papierwaren en boeken.

Floris wenskaart geboren 04066Verliefd, jarig, baby geboren? Op het papier van de Wereldwinkel wordt je boodschap wel heel bijzonder.  Omdat het van ver komt en handgemaakt is, maar ook omdat het er zo prachtig uitziet; in warme, aardse kleuren en bewerkt met natuurlijke  materialen als bloemen en grassen.

 

Een persoonlijk bericht op een persoonlijke kaart. Dat berichtje aan uw moeder, uw vriendin,  uw dochter of uw neef wordt met plezier gedragen door kunstenaars en vakmensen van over de hele wereld. Voor gewoon een grappige kaart,  voor handige notitieboekjes of voor handgeschept papier met een originele “look and feel” kunt u terecht bij de wereldwinkel.

Floris wenskaart 04001De wereldwinkel heeft ook wenskaarten en postpapier van Floris. Floris is een Brabants bedrijf. ‘Floris Recycled Stationery B.V.’  is een producent die alleen gerecycled papier en zo milieu-vriendelijk mogelijke drukinkt gebruikt. Van de gemaakte winst gaat 10%  naar een gratis (!) ziekenhuis in India. probeert daarnaast zoveel mogelijk arbeidsplaatsen te realiseren voor mensen met een handicap.

Daarnaast zijn ook verkooppunt voor Unicef kaarten, u treft een grote collectie in onze winkel aan.Floris kaart - gefeliciteerd